torsdag den 22. september 2011

PRESSEMEDDELSE

Højbjerg.20.09 2011
Pressemeddelelse
om event/debat FOREDRAG 07.10 2011 kl. 19
Titel: FELDENKREIS for MUSIKERE
Event mager: Johannes Weinhard
Antroposofisk Selskabs Hus, Rosenvangsallé 251
8270 Højbjerg (Torv)


Tema beskrivelse:

Lige meget, hvilket instrument man spiller - musikken ligger i kroppen, og ikke kun i instrumentet og beherskelsen af det. Lige meget, hvor godt man kan spille, udtrykkes den elasticitet, bevægelsesdynamik, spænding, ligevægt og følsomhed man har i kroppen, også igen i den musik, man skaber.  Men også smerter, angst spasmer og så videre findes igen i musikken. Weekenden, hvor der arbejdes på kropsbevidstheden til musiken, kan forstås som at stemme kroppen, ligesom man stemmer kla-veret engang imellem. Det kan ske, at man opdager et led, man ikke vidste, at man havde.

Fre. kl. 19 – 22, og lør. kl.10 til 18, i alt ca. 10 lektioner.


Om foredrags holderen
Johannes Weinhard:
F. 1953 i Vesttyskland. Har arbejdet som sygeplejerske i 16 år på det antroposofiske sygehus i Herdecke. Uddannelsen som Feldenkraisterapeut  skete også i den tid og kunne bruges til at behandle patienter i kirurgiske, medicinske og psykiatriske afdelinger. Arbejder som sygeplejerske på Børne- og ungdomspsykiatrisk Hospital i Risskov.



Se også: http://www.vendepunkt.com/ Face book gruppen info vendepunkt– Steiner Nettet, infovendepunkt.blogspot.com  www.antroposofisk-kalender.dk   samt KulturNaut

Ingen kommentarer:

Send en kommentar